WAT KUNNEN WE VOOR U DOEN?

Bij Tuunders hebben we de mogelijkheid te voorzien in alle facetten van tuinonderhoud. Van het onderhouden van uw gazon tot het bouwen van uw pergola.

TUUNDERS, OOK VOOR JE BEDRIJF

Tuunders is niet beperkt tot de achtertuin. We onderhouden ook percelen bij bedrijven. Hebben jullie een groot oppervlak of een klein strookje tuin? Wij nemen het even serieus. En ook hiervoor geldt: we zorgen voor aanleg, onderhoud en/of timmerwerk. 

Met wat kunnen we u helpen? 

Tuinaanleg

Bij Tuunders kunt u terecht voor een compleet nieuwe tuin. Wij nemen u alle zorg uit handen en leveren een prachtige tuin. Of het nou gaat om een strak gazon, een vrolijk bloemenperk, stijlvolle schutting of een combinatie van dit alles, bij Tuunders zit u goed. Geef uw oude tuin aan ons en krijg er een prachtige nieuwe voor terug.

 

 

Tuinonderhoud

Soms valt het niet mee om een tuin te onderhouden. En of u dat nou gewoon heel makkelijk vindt of dat het noodzakelijk is, het maakt voor Tuunders niet uit. Wij zorgen even goed voor uw tuin, hoe groot die ook is. Dus geef die snoeischaar maar uit handen en laat de schoffel staan. Wij doen dat voortaan voor u!

Timmerwerken

Wilt u meer dan alleen wat groen in uw tuin? Dat kan! Tuunders helpt u ook aan een een carport, pergola, schutting of ander bouwwerk. Naast onze groene vingers, hebben we ook veel ervaring in de bouw, dus met dat timmeren zit het wel goed. Zo maken we van uw tuin een heerlijke en functionele plek om optimaal te genieten.

 

Groene kracht

U ziet het: Tuunders is er voor alles en iedereen. De maat van uw tuin maakt niet uit, de werkzaamheden evenmin. Maar met welke tuin of werkzaamheden we ook te maken hebben, wij pakken hem aan als nooit tevoren. Uw tuin is ónze zorg! Wij worden namelijk heel enthousiast van groen, dus we gaan er helemaal voor. Daar kunt u op rekenen! Waar kunnen we bij u op rekenen?